14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

O poveste despre dragoste într-un cadru montan, departe de priviri indiscrete.


O narrativă despre iubirea dintre două exemplare de lăcuste a fost înregistrată în Parcul Național Piatra Craiului cu ajutorul unei camere de supraveghere plasate de personalul silvic. RNP-Romsilva a făcut cunoscut acest eveniment pe platformele lor de social media, subliniind că „sentimentele romantice sunt puternic prezente în Parcul Național Piatra Craiului, așa cum ilustrează imaginile surprinse de una dintre camerele de supraveghere, ce au reușit să captureze câteva momente din povestea de dragoste a două lăcuste fermecătoare”.

Lăcustele reprezintă cea mai mare specie de insecte din familia acestora și sunt răspândite pe scară largă în Europa. Aceste creații pot alerga mai rapid decât un iepure de câmp pe distanțe scurte și au ochi cu o pupilă ușor de identificat. Pe lângă aceste aspecte, acestea sunt extrem de lăcomi în ceea ce privește hrana lor și devin independente odată ce ajung la maturitate, ceea ce face imposibilă domesticirea lor.

Parcul Național Piatra Craiului, sub administrația Romsilva, se întinde pe o suprafață de 14.800 de hectare în județele Brașov și Argeș, protejând mai mult de 6.000 de hectare de păduri.

Citește știrea completă

Sursă și Fotografie Credit- „www.svnews.ro”

Notație pentru Publicații: Informațiile prezentate sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri și apoi publicate. După cum se observă, sursa este specificată, creditul fotografic este menționat, și se oferă link-ul către articolul integral. În cazul în care doriți să nu mai fie preluate articolele, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și vom înceta imediat distribuția acestora.

Reclamații și Raportări despre Știri
contact: medialux85@gmail.com

Citiți Termenii și Condițiile

Related posts

Impactul nefast asupra mediului și percepțiilor este dificil de redat.

admin

Dialogul dintre cei doi oficiali privind cooperarea dintre Statele Unite și Suceava

admin

Reprezentantul parlamentar Dorel Acatrinei: Microbii din spitalul Suceava provoacă daune zilnic.

admin

Leave a Comment