14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Membrii Partidului Social Democrat (PSD) din Suceava împiedică încă o dată activitățile într-un oraș din Suceava pentru o perioadă de 4 ani.


Deputații de la PSD Suceava au emis o declarație de presă în care au condamnat evenimentul organizat de reprezentanții PNL Suceava în centrul unui oraș din Suceava pentru a-și oficializa intenția de a candida, condus de Gheorghe Flutur. Conform membrilor PSD, evenimentul a perturbat circulația rutieră în oraș timp de câteva ore fără a lua în considerare confortul locuitorilor, provocând cozi de mașini pe distanțe lungi.

Criticile s-au axat pe discursurile ipocrite și demagogice ale liderilor PNL, în special ale lui Rareș Bogdan și Gheorghe Flutur, care au făcut declarații exagerate sau neadevărate. De asemenea, au fost menționate promisiunile nerespectate din mandatele anterioare, precum centura Humorului, tabăra internațională de la Bucșoaia sau aeroportul de la Floreni.

Reprezentanții PSD au sugerat că administrația actuală a județului nu a fost eficientă în atragerea de fonduri și investitori, iar impactul asupra vieții locuitorilor a fost minim. Din acest motiv, susțin ei, la evenimentul PNL de vineri au participat mai mulți susținători aduși din alte județe, evidențiind lipsa de sprijin din partea comunității locale.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit foto: „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri și apoi publicate. Așa cum se precizează, este menționată sursa, creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și ele vor fi eliminate imediat.

Reclamații și raportări despre știri
contact: medialux85@gmail.com

Accesați Termenii și Condițiile

Related posts

Eveniment grav între un camion și un autovehicul la Poiana Stampei

admin

Un individ din Suceava a rămas fără bani și telefon după ce un coleg din Dumbrăveni l-a părăsit revenit recent acasă din Spania

admin

Investigație privind furtul de lemne comis de trei bărbați din localități diferite

admin

Leave a Comment