14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Controversă politică în PNL Suceava: Reprezentanți ai PSD atacă Coaliția fără a oferi justificări!


Buletinul de presă al PNL Suceava a emis un răspuns la critica formulată de parlamentarii PSD Suceava în dimineața aceasta. Aceștia au învinuit PSD-ul de atacarea partenerilor de coaliție și au evidențiat faptul că au organizat o adunare cu peste 7000 de participanți în centrul municipiului Suceava în deschiderea campaniei electorale.

Răspunsul formulat de PNL conține un șir de acuze îndreptate împotriva PSD-ului, inclusiv preferința pentru sala de conferințe a unui hotel de lux în detrimentul interacțiunii directe cu populația sau promisiunile fără fundament adresate primarilor liberali. De asemenea, se menționează că PNL sprijină candidați în toate administrațiile locale din Suceava și a organizat evenimente ample, criticând în același timp proiectele PSD care au adus datorii pe termen lung administrațiilor locale.

PNL Suceava îi îndeamnă pe cei din PSD să abandoneze atacurile și să se concentreze asupra activității, subliniind că regiunea Moldovei și Bucovinei nu merită tratamentul superior și neglijența liderului lor politic.

Citiți articolul în întregime

Sursa & Credit Foto – „glasulsucevei.ro”

Notă pentru cititori: Informațiile sunt obținute automat din fluxul de știri Google News, sunt editate de redactorii noștri, apoi publicate. După cum se poate observa, sursa, creditul foto și linkul către articolul integral sunt menționate. Dacă doriți să nu mai fim parteneri în difuzarea știrilor, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și vom înceta imediat.

Reclamații & Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Petiţie: Alexandru Ioan Cuza, un individ care a influențat istoria României acum 165 de ani

admin

Vizita viceprimarului Lucian Harșovschi în Bazar și îndemnul de a candida pentru funcția de primar

admin

Pionierul Lindbergh survolează cu succes Oceanul Atlantic, alături de o femeie.

admin

Leave a Comment