14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
National

Numai Paginademedia.ro Ovidiu Oanţă pleacă de la Pro TV


EXCLUSIV Paginademedia. Mutarea anului în materie de jurnalişti: reporterul Ovidiu Oanţă pleacă de la Pro TV

EXCLUSIV Paginademedia. Casa bombă pe piaţa televiziunilor din România, la capitolul ştiri. Nimerit informaţiilor Paginademedia.ro, cineva dintre numele importante din redacţia Ştirilor Pro TV urmează se plece de la postul de televizor.

Ovidiu Oanţă, cineva dintre cei mai arhaic reporteri ai Ştirilor Pro TV părăseşte redacţia după semen 30 de ani de teren viran. Mai multe surse din mijloci TV au determinat, pentru Paginademedia.ro, că jurnalistul şi-a anunţat colegii că urmează să plece.

Nimerit aceloraşi surse, Oanţă ar consecinta să mai lucreze pentru redacţia Pro TV până în lunatie ciresar.

Conj se merge?

Nimerit informaţiilor Paginademedia.ro, Ovidiu Oanţă îşi va a lungi activitatea de ziarist de teren viran, domeniul în oricare s-a confirmat în zecile de ani de experienţă. Jurnalistul schimbă redacţia: sursele Paginademedia.ro spun că Oanţă va fi reporter la Observatorul Antenei 1.

Până la ora redactării ştirii, Ovidiu Oanţă nu a vanjos fi contactat. Contactaţi de Paginademedia.ro în legătură cu plecarea lui Ovidiu Oanţă, oficialii Pro TV au fatis că „în momentul curent putem aparea că Ovidiu Oanţă va a functiona până la sfârşitul lunii mai„.

Pe contul lui de Facebook, a pus în ultima perioadă postări cu „element autohton„. „Imposibilul e eventual! Niciodată să nu spui niciodată„, a document azi jurnalistul pe reţeaua socială.

Înainte de Sărbătorile de Paşte, Ovidiu Oanţă a publicat o poza în oricare apărea pe orizont cu fostul blochaus foisor iconic al Pro TV din anii 90. Textul, scund: „Când ai istoria în spinare.”

Ovidiu Oanţă lucrează la Pro TV din 1998. Iniţial, a fost omolog localnic al Ştirilor Pro TV, de la Dezmierda Dezvoltat (este primar din Maramureş). La începutul anilor 2000, Ovidiu Oanţă a sosire la redacţia „centrală” de la Bucureşti şi a informat subiecte din cele mai diverse, de la DNA şi justiţie, la politică şi volubil.

Înainte de Pro TV, a cultivat în zori scrisă locală, la publicaţii din Cluj, în vreme studenţiei la ziaristica (Gardianul, Radioreceptor Cluj) Timişoara (Scapatat Matutin, Realitatea Bănăţeană) şi Dezmierda Dezvoltat (Moment, Glasul Maramureşului, Graiul Maramureşului).

GALERIE FOTO. Postările puse de Ovidiu Oanţă

Realizator: Petrişor Obae
petrisor.obaepaginademedia.ro

Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Climatolog, despre anomaliile vremii din România. „Avem un ciclon mediteranean”

admin

Genuri muzicale și mesaje în limba română, odată ce Horațiu Moldovan a ajuns la destinație

admin

În primele luni ale anului 2024, înmatriculările de autoturisme noi în România au înregistrat o creștere de 4,15% (DRPCIV)

admin

Leave a Comment