14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
National

Iată ce naiem primesc angajații din marile restaurante fast-food în România


Lanţul de restaurante fast-food Sobru plăteşte un naiem de 3.500 de lei net unui slujbas nou în locaţiile reţelei din Bucureşti, după cum a dezvăluit Gabriel Melniciuc, CEO al Sobru, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Salariile diferă, dar, contra mostra, în Bucu­reşti acusi oferim 3.500 lei net (unui nou slujbas pen­tru a-l incanta în reţea – n.red.). Ne-am consfintit niş­te obiective la început de an. Le actualizăm trimes­trial, dar fără oameni placut pregătiţi, nu putem să realizăm neant“, a pre­cizat Gabriel Melniciuc.

Lanţul de restaurante fast-food Sobru a parvenit la 75 de unităţi în ţară, dintre oricare 38 sunt franci­zate, iar res­tul sunt pro­pofti. În 2023, a numara de afa­ceri a Sobru a parvenit la 48 de milioane de euro, armonios datelor companiei.

Ce naiem primesc angajații din restaurantele fast-food?

Anul ametit, la începutul lui 2023, lanţul de restaurante creat de hercule de afaceri Ştefan Mandachi a ametit printr-o tranzacţie în dara căreia fondatorul businessului a vândut afacerea celor mai a intinde francizaţi ai lanţului.

Salariul oferit în cadrul Sobru se încadrează în mijloci pieţei, în contextul în oricare ZF scria premergator că pachetul salarial oferit de reţeaua McDonald’s se încadrează între 3.200 lei net şi 3.500 lei net, putând punct şi la 4.000 lei net pentru funcţia de manager trainee.

Primii doi jucători din industria de restaurante, Mc Donald’s şi KFC, au în intreg semen 8.000 de angajaţi, din datele din 2022, adunate de ZF în anuarul „Cei mai a intinde jucători din stransoare“. Sobru are aproximativ 500 de angajaţi.Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

La nivelul UE, în 2023, România s-a instarit pe intaiul loc la suprafaţa cultivată cu floarea soarelui şi garnisor boabe

admin

”Dacă nu faci tu digitalizare, a fauri

admin

Nuvela despre un om captiv într-o închisoare viziuneală și încercarea de a recâștiga umanitatea

admin

Leave a Comment