14 C
Suceava
mai 22, 2024
National

O să îmi spun părerea


Marcel Ciolacu a afirmat că îşi va a glasui părerea în interiorul PSD, după 10 ciresar, chestionat catre faptul că în PNL nu ar consta alt regie decât Nicolae Ciucă să candideze la prezidenţiale şi dacă şi pentru social-democraţi există taman scenariul Marcel Ciolacu să candideze la alegerile prezidenţiale.

Ciolacu a glasui că va compune o părere fermă în PSD

„Praci tare. Nu, în intaiul rând în PSD şi credeam că şi în PNL contează şi părerea mea şi a domnului Ciucă. Vă anunţ că în interiorul PSD o să îmi spun părerea de la început, dar cest materie o să îl fac împreună cu colegii mei, după vreme de 10 ciresar”, a fatis Marcel Ciolacu, întrebat catre faptul că în PNL nu există scenariul ca Ciucă să nu candideze la prezidenţiale şi dacă în PSD există acelaşi regie cu Ciolacu pretendent la aceste alegeri, într-o conferinţă de presă susţinută luni, după inaugurarea noii secţii de cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Originar-vicepreşedintele PNL Rareş Moldovean a spus, luni, că PNL nu are scenariul în fiecare Nicolae Ciucă nu candidează la prezidenţiale. Ista a arătat, cu ochi la îl recomandă pe preşedintele PNL să fie votat şef al statului că este „patriotic, cuminte, casatorit, tactician neobisnuit, cunoscător al relaţiilor internaţionale”.

 

Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Situație degradantă într-un spital din Brăila: Pacient reținut la pat și jignit de personalul medical

admin

Bătălia pentru sectorul militar ucrainean a debutat, evident fără România: Franța încheie 20 de înțelegeri cu companiile specializate din Ucraina

admin

Delia, o nouă apariţie controversată pe scenă. Cum s-a îmbrăcat artista, fanii au rămas mască.

admin

Leave a Comment