14 C
Suceava
mai 22, 2024
National

Asasinarea din Crângaşi a fost înregistrată. Înregistrări cu momentul în care un individ este ucis prin bătaie de doi indivizi, în timpul zilei, pe o stradă publică


Două persoane de 16 și 20 de ani, acuzate că au provocat moartea unui bărbat prin bătaie în Parcul Crângaşi, au fost reţinute pentru 24 de ore. Cei doi s-au predat la Secţia 20 Poliţie, unde și-au recunoscut vina.

Înregistrarea incidentului din Crângaşi

Conform surselor judiciare, marţi seara, în jurul orei 20:26, în Parcul Crângaşi din Sectorul 6, mai multe fete însoţite de doi adolescenți de 16 și 20 de ani au aşteptat o altă fată pentru a-i administra o corecție fizică. Fata care urma să fie bătută a aflat despre acest plan și a ajuns la locul întâlnirii însoțită de concubinul mamei sale, un bărbat de 46 de ani. Conversația dintre fetele din cele două grupuri a fost pașnică, dar băieții s-au certat cu bărbatul de 46 de ani.

Situația a escaladat într-un conflict fizic. Cei doi tineri au folosit niște bâte de lemn găsite pe trotuar și i-au aplicat victimei mai multe lovituri, în special în zona capului, ceea ce a dus la decesul său.

Pe același subiect

Conform unui comunicat al Parchetului Capitalei, agresiunile au început pe trotuarul din apropierea parcului, iar agresorii s-au deplasat până în centrul unei intersecții, locul unde au aplicat loviturile care au dus la decesul bărbatului. Multe persoane – pietoni și șoferi – au fost martori la incident: „La data de 15.05.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au inițiat urmărirea penală împotriva celor doi inculpați (în vârstă de 16 și 20 de ani), acuzați de comiterea infracțiunilor de omor și tulburare a ordinii și liniștii publice. După administrarea mijloacelor de probă, procurorii au reținut, în mare, următorul context al incidentului:

La data de 14.05.2024, aproape de un parc din Sectorul 6 București, în urma unui conflict spontan, cei doi inculpați i-au aplicat victimei, un bărbat de 46 de ani, numeroase lovituri cu obiecte contondente – bâte din lemn găsite în apropiere – mai ales în cap, cauzându-i răni incompatibile cu viața. Agresiunile au început pe trotuarul din apropierea parcului, iar agresorii s-au deplasat până în centrul unei intersecții, locul unde au aplicat loviturile care au dus la decesul victimei. La agresiuni au asistat un număr mare de persoane – pietoni și șoferi – care au fost cuprinși de sentimente de teamă, furie și indignare, perturbând astfel ordinea și liniștea publică”.

Cadavrul victimei a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” pentru autopsie. Cei doi tineri s-au predat de unii singuri la Secția 20 Poliție și și-au recunoscut vina în timpul audierilor.

Agresorii, reținuți pentru 24 de ore

În prezent, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați de omor și tulburarea ordinii și liniştii publice, cu intenția de a fi prezentați la Tribunalul Bucureşti și de a primi propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Investigațiile continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti și a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri, beneficiind de sprijinul Serviciului Criminalistic și al personalului de la Secția 20 Poliție, care au fost printre primii cei sosiți la locul incidentului.

V-ați bucurat de acest articol?

ApreciațiAflați mai multe detalii – Sursa Google News

Related posts

Provocarea mare la care trebuie să răspundă Nicușor Dan, în urma afirmației că Gabriela Firea va câștiga Primăria Capitalei

admin

Numărul lor de apropie de jumătate de milion

admin

Vremea 19 ianuarie. România, împărțită între temperaturi de primăvară și viscol la munte

admin

Leave a Comment