14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Primarul din localitatea Berchișești susține Zilei Familiei ca o prioritate.


Edilul comunei Berchișești, Violeta Țăran, a emis un comunicat de presă cu privire la importanța Zilei Familiei, celebrată în data de 15 mai. Această zi a fost desemnată ca Ziua Internațională a Familiei de către Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite în 1993, cu intenția de a evidenția relevanța familiei și de a promova principii precum echitatea, afecțiunea și respectul. Ziua Familiei constituie, de asemenea, un prilej de conștientizare asupra provocărilor cu care se confruntă familia în societatea actuală. Violeta Țăran a subliniat importanța respectului și atenției acordate de către clasa politică familiei, menționând că Executivul PSD a adoptat strategii pentru a îmbunătăți condițiile familiilor din România. În plus, aceasta a evidențiat rolul esențial al familiilor ca nucleu al societății și a transmis urări de La Mulți Ani și sănătate familiilor din comuna Berchișești.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit Foto- „glasulsucevei.ro”

Notificare pentru publicații: Noutățile sunt preluate automat din fluxul Google News, sunt refăcute de redactorii noștri și apoi publicate. Așa cum se observă, sursa este specificată, creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și le vom înceta imediat.

Raportări și Plângeri Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

500 de metri cubi de materialnic lemnos au fost confiscati de la o singura intreprindere, in exclusivitate pentru Monitorul de Suceava.

admin

Șoferul băut a condus mașina în râu după ce a ignorat semnalul polițiștilor

admin

Nemulțumire într-un bloc de pe Aleea Saturn, după ce Primăria Suceava a sacat un copac ornament. Arborii putrezi au fost ignorati

admin

Leave a Comment