14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Plângerea viceprimarului Lucian Harșovschi cu privire la acoperirea afișului său de către alte materiale electorale


Lucian Harșovschi, în calitate de viceprimar, a semnalat că, în pofida prevederilor legale conform cărora fiecare panou electoral poate găzdui un singur afiș politic, în Suceava există concurenți care nu respectă regulile, ignorând atât legea, cât și deciziile Biroului Electoral. În cursul serii de miercuri, acesta a observat că afișele sale au fost suprapuse de către afișele candidatului PSD la funcția de primar, pe nume Vasile Rîmbu.

Lucian Harșovschi a evidențiat faptul că unii participanți la campania electorală nu se conformează normelor și plasează mai multe afișe pe același panou, contrar prevederilor legale în vigoare. Deși Biroul Electoral Municipal Suceava a emis o hotărâre de înlăturare a afișelor suplimentare, acestea rămân în continuare pe loc și contestația depusă de PSD Suceava la BEJ Suceava a fost respinsă. Viceprimarul a subliniat importanța gravă a situației, punându-și întrebarea ce s-ar întâmpla dacă acești indivizi ar conduce municipiul Suceava și nu ar respecta regulamentele impuse.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit Foto- „www.newsbucovina.ro”

Notificare pentru public: Informațiile sunt obținute automat din fluxul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri, apoi publicate. Conform afișării, se menționează sursa, creditul foto și linkul către întregul articol. Dacă nu doriți ca articolele voastre să fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și le vom elimina imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Confruntarea dintre FCU Craiova și Sepsi în etapa a 17-a din Superligă

admin

Judecătorii de la Curtea de Apel Suceava protestează, judecând doar cauzele urgente

admin

Reprezentanții politici ignoră necesitățile reale și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din Suceava.

admin

Leave a Comment