14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Convenția de Istorie, ediția a XXVI-a, la Muzeul Cotroceni.


În data de 21-22 mai 2024, la Muzeul Cotroceni va avea loc ediția a XXVI-a a Convenției Naționale de Istorie. Acest eveniment va aduce în atenție subiecte referitoare la istoria și moștenirea culturală a Ansamblului Cotroceni, precum și la personalități de seamă din istoria politicii, societății și culturii românești. Prelegerile vor fi susținute de peste 80 de experți din diferite domenii legate de istorie.

În timpul convocării, va avea loc și deschiderea unei expoziții mici dedicate lui Ion I. C. Brătianu, cu ocazia celebrării a 160 de ani de la nașterea sa. Acesta a fost un lider politic remarcat al istoriei României, cu contribuții semnificative la progresul societății românești.

Alte subiecte care vor fi abordate includ familia Brătianu, perioada interbelică, personalități feminine și promovarea patrimoniului cultural național. Convenția este organizată în parteneriat cu entități precum Arhivele Naționale ale României, Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”, Muzeul Național Brătianu și altele.

Citiți articolul complet

Sursa & Credite Foto – „www.svnews.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri, apoi publicate. După cum se poate observa, sursa, creditul pentru fotografiile utilizate și linkul către articolul complet sunt specificate. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail de mai jos, și vom înceta imediat.

Reclamații și Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultă Regulile și Condițiile

Related posts

Poveștile triumfurilor financiare: Celebrități care au progresat din domeniul imobiliar.

admin

Un individ în vârstă a decedat pe DN 17 după ce a intrat în coliziune cu un TIR, încercând să schimbe direcția mașinii

admin

Victimă din Călărași păcălită în Suceava cu 3.400 de lei când voia să închirieze o locuință

admin

Leave a Comment