14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Modul în care o locuitoare a orașului Suceava a încercat să primească pensie fără să muncească.


O femeie din Suceava, cu 10 clase absolvite și care a fost doar gospodină toată viața, a încercat să obțină o pensie pentru limită de vârstă. Ea a furnizat un document la Casa Județeană de Pensii Suceava, pretinzând că a avut un angajament de 13 ani ca salariat necalificat la o companie locală în perioada 01.05.1987 – 01.12.2000. Cu toate acestea, verificările întreprinse de angajații de la Casa de Pensii au dovedit că femeia nu a făcut angajări în firma respectivă. Ca rezultat, cerea de pensionare a fost respinsă, iar femeia a fost deferită justiției și sancționată cu o pedeapsă de 10 luni de închisoare cu suspendare. Ea a fost obligată să presteze activități de voluntariat în folosul comunității pe parcursul a 60 de zile. Hotărârea nu este definitivă și poate fi contestată.

Citește articolul complet

Sursa & Foto Credit- „www.libertatea.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt editate de redactorii noștri și apoi publicate. Așa cum se poate observa, sursa este precizată, împreună cu creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți să nu mai apară articolele dumneavoastră pe platformă, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail indicată mai jos pentru a le elimina imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni și Condiții

Related posts

Un individ a fost descoperit conducând sub influența narcoticelor, în Broșteni

admin

Ucraineancă Strămutată La Suceava Cu Un Copil Mic: „Locuința Mea Din Herson Este Acoperită de Ape, iar Românii Par Să Fie Obosiți de Ucraineni și Ne Acuză Că Suntem Bogați”

admin

„Problemele proiectului autostrăzii Pascani Siret cauzate de o decizie a ministerului” – Monitorul de Suceava

admin

Leave a Comment