14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Larisa Blanari, candidat pentru Consiliul Județean Suceava din partea PSD, aduce în discuție inițiative europene, angajarea personalului și îmbunătățirea domeniului medical


Larisa Blanari, liderul organizației femeilor social-democrate din Suceava și aspirant la un post în Parlamentul European și în Consiliul Județean Suceava din partea PSD, a exprimat interesul său pentru postul de vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava după alegerile locale. Ea a subliniat că va acorda o atenție specială sectoarelor social și medical, având în vedere experiența sa anterioară în funcția de președinte-director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Suceava.

Blanari a subliniat importanța aducerii de fonduri europene pentru dezvoltarea comunității locale și a evidențiat necesitatea creării de locuri de muncă bine remunerate pentru a contracara migrația forței de muncă calificate din județul Suceava. Candidata PSD a arătat încredere în echipa pe care o conduce la Consiliul Județean Suceava și a menționat că după alegerile parlamentare, județul va primi sprijin din partea Guvernului PSD pentru a-și atinge potențialul maxim de dezvoltare.

Citiți articolul complet

Sursa și Credit Foto: „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Articolele sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de editorii noștri și apoi publicate. Așa cum puteți observa, este specificată sursa, creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, iar noi vom înceta imediat.

Plângeri & Raportări Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Avarie în traficul din centrul Sucevei după ce un copac a căzut în intersecția de lângă Teatrul Matei Vișniec

admin

Specialiștii Centrului de Consiliere Antidrog Suceava antrenează cadre didactice și asistenți sociali din localități sucevene

admin

Membrii de frunte ai PSD se deplasează către Suceava pentru a participa la scrutinul pentru Ioan Stan.

admin

Leave a Comment