14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Edil din Suceava, serios rănit în urma deflagrației unui cazan


Primarul din Frasin, Marinel Bălan, a avut de suferit într-un eveniment major în ziua de 15 mai 2024, când a avut loc o explozie la un echipament improvizat de distilat țuică în locuința unui sătean din localitatea Frasin din județul Suceava. Cinci indivizi au fost afectați de deflagrație, printre aceștia numărându-se și primarul orașului, Marinel Bălan. Forțele de ordine au stabilit că explozia a fost generată de presiunea acumulată pe durata procesului de producție a băuturii alcoolice, declanșând un incendiu în imobil. Echipamentul improvizat era amplasat într-o construcție anexă a locuinței, care a fost complet distrusă de flăcări. Două persoane, printre care și primarul Bălan, au suferit arsuri severe și au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava. Autoritățile au deschis un dosar penal pentru distrugere cauzată din neglijență și vătămare corporală cauzată din culpă în legătură cu acest eveniment tragic.

Citeste articol complet

Sursa & Foto Credit – „adevarul.ro”

Remarcație pentru reviste: Informațiile sunt preluate automat din fluxul de știri Google News, apoi sunt revizuite de redactorii noștri și publicate. Așa cum se poate vedea, sursa este menționată, precum și creditul pentru fotografiile folosite, împreună cu linkul către articolul integral. Dacă doriți să nu mai preluăm articolele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, iar noi vom înceta imediat acest proces.

Plângeri & Raportări Articole
contact: medialux85@gmail.com

Accesați Termenii și Condițiile

Related posts

Urări de sărbători fericite și un an nou plin de realizări pentru toată lumea!

admin

Flutur propune extinderea Autostrazii A7 si a Drumului Nordului.

admin

Judecătoarea Din Suceava Acuzată Că Se Droga și Furniza Informații Despre Percheziții și Interceptări Traficanților A Fost Arestată

admin

Leave a Comment