14 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Primarul Vasile Iliuț a schimbat statutul Vicovu de Sus într-un oraș, după o perioadă de trei decenii de subdezvoltare.


Edilul Vasile Iliuț din localitatea Vicovu de Sus a anunțat oficial că va candida pentru încă un mandat de primar, fiind recunoscut ca un model de excelență. În decursul ultimilor trei ani, el a atras finanțări europene de peste 100 de milioane de euro pentru proiectele locale. Lansarea candidaturii sale a fost marcantă, desfășurată într-o sală plină, în prezența a zece primari remarcabili, toți membri ai Partidului Național Liberal, alături de vicepreședintele partidului, Gheorghe Flutur.

Primarul a implementat schimbări esențiale în comunitate, investind în modernizarea infrastructurii, sistemului de sănătate, educației și protecției mediului. Printre proiectele desfășurate se numără reabilitarea școlilor, asfaltarea drumurilor, extinderea rețelei de gaz metan, dar și construirea unei rute de ocolire pentru traficul greu. Flutur a subliniat importanța edililor liberali precum Iliuț în promovarea unei dezvoltări durabile și a beneficiilor aduse comunităților.

Citește articolul complet

Sursa & Foto Credite: „www.svnews.ro”

Notificare pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din fluxul Google News, sunt editate de redactorii noștri, și apoi publicate. Se menționează sursa, creditul pentru fotografie și se include link-ul către articolul integral. Dacă doriți să nu mai apară articolele dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Deputatul Ioan Balan dorește să obțină informații despre starea celor trei autostrăzi din Moldova

admin

Atelierele denumite „Proiectul CRED” revin în județul Suceava: comunicat oficial de presă.

admin

Eveniment rutier într-o intersecție din Vadu Moldovei din cauza unui șofer nepăsător.

admin

Leave a Comment