14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Local

Organizația infracțională a soluțiilor de curățare: forțele de ordine au dezvăluit o operațiune masivă ilegală.


Ofițerii de poliție din Suceava au descoperit o cantitate considerabilă de substanțe de spălat vase și haine, produse sub mărci de renume în magazinele situate în centrul comercial Bazar din Suceava. Acțiunea a fost desfășurată la data de 15 mai 2024 cu scopul de a preveni și combate furtul de proprietate intelectuală și evaziunea fiscală.

După inspecțiile realizate la 11 locații comerciale ce comercializau diversi detergenți, au fost întocmite 10 rapoarte penale conform Legii 84/1998 referitoare la mărci și indicații geografice. Au fost confiscate aproximativ 1.200 de litri de soluții de curățat lichide și sub formă de pulbere, care purtau mărci de prestigiu, evaluate la circa 51.900 de lei.

Produsele suspectate de contrafacere erau disponibile la tarabele din centrul comercial Bazar, iar comercianții nu dețineau documente de atestare a calității sau a conformității. Un lot de produse, evaluat la 7.800 de lei, a fost confiscat de la un comerciant, iar alți doi vânzători au fost identificați în timp ce comercializau produse similare, considerate a fi contrafăcute. Suspiciunea de contrafacere a fost confirmată pentru anumite produse datorită absenței certificatelor de calitate.

Citește articolul complet

Sursa & Credit foto – „adevarul.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt extrase automat din fluxul Google News, sunt revizuite de către editorii noștri, apoi publicate. După cum se poate observa, este menționată sursa, creditul foto și link-ul către articolul integral. Dacă preferați ca articolele dvs. să nu fie republicate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, în acest fel vom opri imediat republicarea lor.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultă Termenii și Condițiile

Related posts

Deputata Angelica Fădor a laudat organizarea Festivalului Național al Ouălor Încondeiate din Ciocănești.

admin

De la distracții la învățare: Prețuiește educația în locul distracțiilor superficiale.

admin

Există 172 de oportunități de angajare în Suceava, date publicității de către AJOFM

admin

Leave a Comment