20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Turneul de Șah al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților aduce comunitatea împreună.


În cursul anului 2024, tradiția evenimentelor sportive organizate de instituția ecleziastică continuă să încurajeze un mod de viață sănătos și să stimuleze dezvoltarea spirituală a tinerilor. În această perspectivă, la Vatra Dornei se pregătește să aibă loc Turneul Movileștilor la Șah, prima ediție, în perioada 18-19 mai. Manifestarea este coordonată de CS Șah Suceava, Primăria Municipiului Vatra Dornei și Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

Competiția va fi găzduită de Centrul Muzeal și Multicultural „Palatul Dornelor”, fiind așteptați aproximativ 150 de participanți, inclusiv jucători legitimați și tineri susținători ai acestui joc. Pe lista de participanți se remarcă personalități precum Mihnea Costachi, Vasile Sănduleac, Filip Lucian Ioan și Petre Nad-Titus. Vasile Țîmpău, inițiatorul turneului, a reliefat importanța sentimentului de apartenență la comunitate și a pasiunii pentru șah în organizarea acestei întreceri.

Turneul Movileștilor la Șah se bucură de sprijinul autorităților locale, bisericii și sponsorilor, iar ceremonial de deschidere va fi onorat de prezența unor invitați speciali din lumea șahului.

Citeste articolul complet

Sursa & Credite Foto: „www.svnews.ro”

Apreciere pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din cadrul feed-ului Google News, sunt ajustate de către redactorii noștri, apoi publicate. Așa cum se observă, avem în vedere menționarea sursei, a creditelor foto și a linkului către articolul complet. Dacă nu doriți ca materialele dumneavoastră să fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail indicată mai jos, iar le vom elimina imediat.

Reclamații și Raportări pentru Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Ion Balan de la PNL asigură că Suceava va ajunge asemenea cu București

admin

VIDEO-FOTO// Suceavean arestat, găsit cu plantație de canabis în spatele casei.

admin

Eveniment cu 100 de felide în centrul comercial din Suceava

admin

Leave a Comment