20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

O nouă serie televisionată, Shōgun, continuă să fie un succes în rândul telespectatorilor


FX, Hulu și urmașii lui James Clavell au dezvăluit că sunt activi în extinderea popularului serial dramatic Shōgun, cu încă două sezoane în lucru. Povestea personajelor din acest dramatism influențat de cultura japoneză va continua în viitoarele sezoane. Principalele figuri din spatele creării sunt producătorii executivi și scriitorii Justin Marks și Rachel Kondo, împreună cu producătorul executiv Michaela Clavell și productorul-actor Hiroyuki Sanada.

Shōgun s-a transformat în cel mai urmărit program TV al FX, stabilind un record de audiență bazat pe numărul de ore de vizionare la nivel mondial. Toate cele 10 episoade ale primului sezon sunt disponibile pentru urmărire pe Hulu în SUA și pe Disney+ în alte țări. Serialul a fost extrem de bine primit de critici și a fost considerat unul dintre cele mai remarcabile serii TV ale anului. Echipa de actori japonezi de primă clasă aduce o notă autentică producției, în timp ce povestea captivantă plasată în Japonia secolului al XVII-lea promite o experiență memorabilă pentru telespectatori. Abonamentul Disney+ oferă acces la o largă selecție de producții de succes, inclusiv Shōgun, și la alte seriale TV, blockbustere și filme originale. Vă rugăm să rețineți că prețurile și disponibilitatea abonamentului pot varia.

Citiți articolul complet

Sursa & Fotografie Credit- „www.svnews.ro”

Notificare pentru public: Articolele sunt preluate automat din fluxul Google News, sunt revizuite de echipa noastră de editori și apoi publicate. Așa cum se poate observa, sursa este specificată, precum și creditul pentru imagine și linkul către textul complet. Dacă doriți să nu mai apară sub preluare articolele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa de mai jos, iar le vom elimina imediat.

Reclamații și rapoarte despre știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Planuri importante pentru comunitatea din Frătăuții Vechi, inițiate de primărie

admin

Fiecare sufragiu are importanța sa pentru transformarea din judeţul Suceava. Invitaţi să votaţi!

admin

Breaking News: Gheorghe Flutur felicitates the mayor of Marginea, Gheorghe Lazăr, for implementing 70 million euro projects.

admin

Leave a Comment