20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Conducător automobilist din Gura Putnei sancționat: penalități financiare și permis suspendat


Un individ de 34 de ani din satul Gura Putnei a fost sancționat de forțele de ordine pentru că opera un autovehicul jeep fără înregistrare. A fost oprit în trafic cu focuri de armă după ce s-au identificat încălcările contravenționale. Individualul a fost sancționat cu o sumă totală de 10.735 lei și i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 150 de zile.

Conform informațiilor furnizate de organele de poliție, conducătorul auto a fost oprit și sancționat în conformitate cu legislația în vigoare în urma neregulilor constatate în trafic. Evenimentul a avut loc în localitatea Gura Putnei ca urmare a verificărilor efectuate asupra mașinii conduse de persoană, care se afla într-o stare ilegală de circulație. În urma situației create, instituțiile competente au aplicat penalitățile prevăzute de lege.

Citiți articolul complet

Sursa & Fotografie Credit- „www.svnews.ro”

Notificare pentru organele de presă: Știrile sunt preluate automat din fluxul de știri de la Google, sunt supuse unei reeditări de către editorii noștri și apoi publicate. Așa cum puteți observa, sursa este menționată, creditul foto este acordat și există un link către articolul integral. Dacă doriți ca materialele dvs. să nu fie preluate în viitor, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom elimina imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Partidul precedentului prim-ministru Fico a triumfat în alegerile din Slovacia, fiind considerat populist.

admin

Un șofer băut și fără permis a fost prins conducând în Udești

admin

IMAGINI: Teribilul accident aproape de Zidul Morții, 3 răniți

admin

Leave a Comment