20 C
Suceava
iulie 20, 2024
National

Calisthenics România, implicată în finala competiției „Românii au talent”. Grupul din care face parte și o persoană originară din Cluj, prezentă la evenimentul Moving Floreşti.


Actualitate

În cadrul semifinalei sezonului 14 din concursul „Românii au Talent”, echipa cunoscută sub numele de Calisthenics România a reușit să se califice în marea finală. Unul dintre membrii echipei este o clujeancă și aceștia vor fi prezenți la evenimentul Moving Floreşti, organizat în data de 19 mai.

Calisthenics România a reprezentat și a ajuns în finala concursului „Românii au talent”/Foto: captură video – Românii au talent - Youtube
Calisthenics România a făcut spectacol și a reușit să avanseze în finala competiției „Românii au talent”/Foto: captură video – Românii au talent – Youtube

 

 

În prima fază a sezonului 14 din competiția „Românii au Talent”, grupul Calisthenics România a oferit un spectacol memorabil

 

Echipa, compusă din patru băieți și o fată, a reușit să ajungă în finala show-ului, impresionând audiența prin performanța lor captivantă și povestea lor inspirațională. Astăzi, pe 19 mai, echipa Calisthenics România se va afla la Moving Floreşti. 

Finala concursului „Românii au Talent” va avea loc pe data de 31 mai. 

Echipa Calisthenics România, prezentă la Moving Floreşti

Moving Florești, ce va avea loc în Parcul Poligon, începând cu ora 12:00, unde va susține unele demonstrații și va motiva tinerii să adopte un stil de viață activ pentru menținerea sănătății. 

În județul Cluj există asociația sportivă „wings of calisthenics”, care organizează sesiuni săptămânale în parcurile orașului pentru a încuraja practicarea exercițiilor fizice.

Membrii echipei Calisthenics România

Grupul Calisthenics România este alcătuit din patru băieți și o fată. 

Alisia Dania Perșa este elevă în clasa a 12-a la Colegiul Național George Coșbuc din Cluj-Napoca și deține titlurile de campioană mondială și europeană la Street Workout și Calisthenics Freestyle.

Ghinda Alexandru este student în Sibiu și deține titlul de campion național la Street Workout și Calisthenics Freestyle.

Adi Lupu este masterand la Facultatea de Inginerie din Bacău și este dublu vice-campion național la Street Workout și Calisthenics Freestyle.

Lilă Alexandru este student la actorie în Iași și este pasionat de Street Workout și Calisthenics Freestyle.

Șandru Cristian din Sibiu este tânărul care a reușit să-și depășească problemele de sănătate prin practicarea acestui sport.

Vizitați monitorulcj.ro și Google News

CITEȘTE ȘI:

Detalii suplimentare – Sursa Google News

Related posts

Ministru: Muntele este o oportunitate mare pentru România. Avem Via Transilvanica, 1.040 de km de drumeție, putem să devenim mai faimoși decât El Camino

admin

România a triumfat și se îndreaptă către Campionatul Mondial de handbal masculin! După ce tricolorii au dominat și cu șapte reușite

admin

EXCLUSIV Instituții de securitate din România, inclusiv Ministerul Apărării, folosesc drone chinezești DJI pe care Pentagonul le-a interzis, deoarece pot reprezenta amenințări potential la securitatea națională a SUA. Ce spun CSAT, MApN, SRI și IGSU

admin

Leave a Comment