29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Gheorghe Flutur, participanță la debutul candidatului PNL din Păltinoasa


În localitățile Păltinoasa și Capu Codrului, o aglomerație de peste 300 de persoane s-au adunat pentru a lua parte la prezentarea oficială a domnului Mihai Drob, care a fost desemnat de către PNL să candideze pentru postul de primar. Senatoul Daniel Cadariu a fost de asemenea prezent la eveniment. Candidatul Mihai Drob, un antreprenor de succes din Păltinoasa, a expus un plan de acțiune ambițios ce include extinderea și operaționalizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare, implementarea rețelei de gaze naturale, construcția unui nou sediu pentru primărie, un centru medical modern, un parc solar pentru iluminatul public gratuit și alte inițiative frumoase.

Președintele Flutur a abordat proiectul „Păltinoasa pe traseul autostrăzii”, cooperarea pe care intenționează să o stabilească cu Mihai Drob și Primăria Păltinoasa, amenajarea unei zone turistice în Păltinoasa și alte proiecte importante. Concluzia lui președintelui Flutur este că PNL va ieși învingător în această comunitate, fiind extrem de optimist în legătură cu candidatura lui Mihai Drob.

Citeste articol complet

Sursa & Credit Foto- „glasulsucevei.ro”

Remarcă pentru publicații: Informațiile sunt extrase automat din fluxul Google News, sunt revizuite de către redactorii noștri și ulterior publicate. Așa cum observați, sursa este specificată, împreună cu creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail menționată mai jos și le vom elimina imediat.

Reclamații și Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Exploatare sexuală la Suceava și Bacău: Două tinere sunt obligate să se prostitueze în hoteluri.

admin

Controversă politică în PNL Suceava: Reprezentanți ai PSD atacă Coaliția fără a oferi justificări!

admin

Gheorghe Flutur s-a oprit la standul Bucovinei din cadrul expoziției de la Romexpo.

admin

Leave a Comment