29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Manifestarea culturală „Jocurile Femeilor” este prezentată de către Liceul Pedagogic din Suceava și Alianța Franceză din Suceava


În ziua de luni, 20 mai 2024, la ora 10:00, Liceul Specializat în Educație Fizică din Suceava și Alianța Franceză Suceava organizează ceremonia de deschidere a expoziției itinerante Cuvintele Femeilor Jucăușe. Această expoziție este un omagiu adus parcursului inspirațional al femeilor în domeniul sportului și al mișcării olimpice, fiind inițiată de Muzeul Național al Sportului din Nisa, Franța, cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Paris din 2024.

Evenimentul face parte din programul cultural dedicat „Paris 2024” și are ca scop evidențierea evoluției industriei sportive pe parcursul a 130 de ani, subliniind importanța unor figuri feminine reprezentative care au influențat evoluția sportului de performanță. Ceremonia va fi onorată de prezența unor invitați de seamă, iar expoziția va putea fi vizitată de publicul larg din orașele Ploiești, Suceava, Iași, Cluj-Napoca și București.

Evenimentul marchează debutul seriei de activități culturale planificate de Alianța Franceză din Suceava pentru acest an, având ca tematică Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Citiți articolul în întregime

Sursa & Credit fotografie: „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de editorii noștri, apoi publicate. Așa cum vedeți, se menționează sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și le vom elimina imediat.

Reclamații și Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni și Condiții

Related posts

Control al transportului cu lemn de esențe foioase oprit pe timp de noapte de agenții de poliție la Grămești

admin

Judecătorul Ovidiu Biciuşcă de la Curtea de Apel Suceava a renunțat la sistemul judiciar, intrând în pensie.

admin

Reducerea prețurilor la autoturisme și oferte la branduri preferate la Iulius Mall Suceava în ultimul weekend de Black Friday

admin

Leave a Comment