20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Măsuri de restricție a traficului în sensul giratoriu de la teatrul din Suceava


Încheierea Festivalului Internațional Zilele Teatrului Matei Vișniec din 2024 va fi marcata de un show special de lumini intitulat „Lighting Show”, prezentat de trupa de dans și divertisment The Sky din Iași. Evenimentul va avea loc în inima orașului, în fața clădirii de teatru, cu acces gratuit pentru toți locuitorii din Suceava care sunt interesați.

Pentru a asigura buna desfășurare a spectacolului de lumini, accesul mașinilor în zona sensului giratoriu din fața teatrului va fi restricționat timp de 45 de minute în după-amiaza zilei de duminică, 19 mai. Traficul auto va fi interzis pe mai multe străzi din apropiere.

Într-o declarație oficială, reprezentanții teatrului din Suceava au prezentat scuze pentru disconfortul pe care aceste măsuri îl pot crea șoferilor și le-au mulțumit pentru înțelegere. Spectacolul se anunță a fi un moment cu adevărat spectaculos și captivant pentru comunitatea locală.

Cititi intregul articol

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Remarcă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de echipa noastră editorială, apoi publicate. Este indicată sursa, creditul pentru fotografie și linkul către articolul complet. Dacă doriți să încetați preluarea articolelor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și vom stopa imediat această practică.

Reclamații și raportări de știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Eveniment grav la Ilisesti: Conducător auto de TIR a lovit bariera, fără asigurare.

admin

Coliziune gravă: cinci persoane rănite în urma impactului dintre autoturism și camion în convoiul de TIR-uri.

admin

Podul de la Milișăuți nu a fost finalizat la timp.

admin

Leave a Comment