20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Asociația Națională a Agențiilor de Turism și organizațiile de angajatori solicită o creștere a sumelor pentru creditele IMM Invest+


Inițializat, Programul pentru Industria HORECA 2 nu a fost pus în aplicare întrucât existau neînțelegeri în cadrul guvernului. La o întâlnire desfășurată la Ploiești, participanții au discutat despre facilitățile destinate întreprinderilor mici și mijlocii (IMM). Executivul a fost elogiat pentru acordarea de facilități în sprijinul IMM-urilor, inclusiv schema de ajutor de stat, IMM Invest Plus, aprobată prin OUG 18/ martie 2024, însă situația reală este una diferită. Companiile afectate de conflictul din Ucraina sunt dezavantajate, iar agențiile de turism întâmpină dificultăți în accesarea schemei de asistență din cauza cerințelor financiare stricte. ANAT solicită o majorare a fondurilor pentru a ajunge la cei aflați în cea mai mare nevoie. Pe lângă aceasta, programul HORECA 2 nu a fost pus în aplicare din cauza divergențelor la nivel guvernamental. ANAT urmează să continue lupta pentru drepturile membrilor săi și pentru implementarea eficientă a măsurilor de sprijin.

Citește articolul complet

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notificare pentru publicatori: Informațiile sunt extrase automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de editorii noștri și apoi publicate. Așa cum se poate observa, sursa este menționată, creditul foto este specificat, și linkul către articolul complet este furnizat. În cazul în care doriți să nu mai fie preluate articolele dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa de email indicată mai jos și le vom opri imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Citirea Termenilor și Condițiilor

Related posts

Specialiști din România, Irlanda, Polonia, Italia și Africa de Sud au luat parte la prima ediție a Școlii Internaționale de Identificare a Lemnului organizată de Facultatea de Silvicultură.

admin

32 de suceveni premiați de primarul Ion Lungu la seara valorilor

admin

O nouă clinica medicală modernă, conform standardelor europene, la Moara: „Moara, o localitate europeană în proces de dezvoltare”

admin

Leave a Comment