20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Periplu al lui Gheorghe Flutur prin județ într-un maraton de vizite la sate.


Gheorghe Flutur, liderul PNL Suceava, a desfășurat astăzi un tur maraton de inspectare la piața din Verești, Lucăcești, la festivalul comunal Hârtop, la Preutești, Rădășeni, Vadu Moldovei și Râșca. El a oferit detalii despre lansările candidaturilor pentru funcțiile de primar la Vadul Moldovei și Râșca. Marcel Iacob a fost desemnat candidatul PNL din Vadul Moldovei, prezentând proiectele destinate celor opt sate ale comunei. În Râșca, candidatul a fost Ionuț Andreica, actualul edil, care a implementat deja inițiative precum modernizarea centrelor culturale și dotarea școlii. Planurile viitoare includ extinderea rețelei de apă pe o distanță de 20 de kilometri, asfaltarea drumurilor și îmbunătățirea standardelor de trai. Flutur a subliniat și alte obiective, cum ar fi sistemul de canalizare, alimentarea cu gaze naturale, reabilitarea dispensarului și redeschiderea spitalului, evidențiind soluțiile propuse de cei doi candidați pentru comunitățile lor.

Afla mai multe detalii

Sursa & Credit Foto- „glasulsucevei.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri și apoi publicate. Așa cum observați, sursa, creditul foto și linkul către articolul complet sunt specificate. Dacă doriți să nu mai reprezentăm informațiile dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail indicată mai jos și vom înceta imediat.

Plângeri & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Citiți condițiile și termenii aferenți

Related posts

A fost stabilit un nou record de participare la Ora Pământului: Peste 32.000 de oameni s-au alăturat inițiativei Cantus Mundi.

admin

Flutur îi cheamă pe locuitorii din Suceava să îl susțină pentru avansare

admin

Suceava s-ar putea confrunta cu provocări din cauza terenurilor Stațiunii de Cercetări Agricole.

admin

Leave a Comment