20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Gheorghe Flutur, specialist în dansuri tradiționale, emite declarații de importanță politică


Liderul Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a discutat despre devotamentul său pentru dansurile tradiționale și modul în care abordează teme de interes național sau internațional. A afirmat că comunitatea din Suceava apreciază strigăturile autentice ale sale și că rămâne veridic indiferent de critici.

Flutur a evidențiat că, în pofida participării sale la dansuri tradiționale și festivități populare, se pregătește cu seriozitate și se documentează atunci când intervine în emisiuni sau discursuri politice la nivel național sau internațional. A respins acuzațiile de superficialitate, subliniind realizările sale academice și întâlnirile constructive în cadrul sferei politice.

În încheiere, Flutur a afirmat că mesajele sale, fie că sunt transmise într-un dans popular duminical sau în cadrul unui discurs parlamentar sau internațional, sunt coerente și pertinente. Acest articol a fost solicitat de PNL Filiala Suceava.

Cititi articolel integral

Sursa și Fotografie de la – „www.newsbucovina.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul Google News, sunt revizuite de editorii noștri și apoi publicate. După cum puteți observa, sunt menționate sursa, creditul pentru fotografiile utilizate și linkul către articolul complet. Dacă doriți să nu mai folosim materialul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și vom înceta imediat să-l redistribuim.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Citiți Termenii și Condițiile

Related posts

Tristețea căderii lui Sir John Moore la La Coruña în 1809

admin

Propunerea Primarului Ion Lungu de a achiziționa opere de artă de la artiștii din Suceava

admin

Suntem interesați să avem și un tânăr necăsătorit în postul de primar la Primărie, deci ne dorim să vă propuneți candidatura!

admin

Leave a Comment