29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Operațiunea desfășurată de forțele de poliție din Suceava a avut ca rezultat confiscarea a aproape șase tone de combustibil, numerar și vehicule, în urma a 25 de percheziții executate în zonă.


Politiștii din localitatea Suceava au efectuat multiple percheziții în cadrul unui dosar penal care vizează fapte ilegale legate de vânzarea și traficul neautorizat cu produse accizabile, în special produse petroliere și țigări din afara Uniunii Europene. Aceștia au confiscat aproximativ șase tone de combustibil și au descoperit dovezi concludente legate de activități ilegale desfășurate în intervalul ianuarie – mai 2024 de mai multe persoane din Suceava și Rădăuți, atât din mediul urban, cât și rural.

În urma perchezițiilor desfășurate în orașele Suceava și Rădăuți, localitățile Milișăuți și Vicovu de Sus, precum și în satele Dornești și Șcheia, au fost recuperati 5.795 de litri de lichid similar cu motorina, trei autoutilitare și alte bunuri a căror valoare totală se ridică la aproximativ 50.000 de lei. De asemenea, au fost identificate patru instalații artizanale pentru manipularea combustibililor, 80 de litri de metanol, 13.340 de țigări, precum și sume semnificative de bani, dispozitive mobile și alte bunuri relevante pentru investigație.

Citeste articol complet

Sursa & Credit foto – „adevarul.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul de știri Google News, sunt revizuite de redactorii noștri și apoi publicate. După cum se observă, sursa este specificată, împreună cu creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți să încetați preluarea articolelor dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail menționată mai jos, iar noi vom acționa prompt.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Anunțul Primăriei Suceava despre sprijinul pentru familiile impactate de incendiul blocului nr. 7A de pe strada Jean Bart

admin

Eveniment grav cu patru autovehicule implicate la Suceava. Două persoane rănite au fost spitalizate.

admin

Gheorghe Flutur: PSD a îndatorat județul cu 150 de milioane de euro prin proiectul „utilități și mediu” fără a se face nimic, iar noi am atras 270 de milioane de euro pentru gaz în 59 de comune

admin

Leave a Comment