20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Corupția din Sistemul Judiciar: Întreprinzătorul, contrabandistul și complicele care distorsionează hotărârile


Un antreprenor din Suceava a pierdut 15.000 de euro și a fost trimis la detenție după ce a căzut în capcana unui contrabandist care i-a oferit o decizie favorabilă printr-un intermediar angajat în justiție. Curtea de Apel Suceava l-a condamnat pe contrabandist la cinci ani și 9 luni de privare de libertate pentru trafic de influență, iar complicele acestuia la șapte ani și două luni pentru participare la diferite infracțiuni. Totul a început de la o sentință anterioară dată antreprenorului, iar contrabandistul i-a cerut 15.000 de euro pentru a o anula. După ce suma a fost transferată, antreprenorul a fost închis și a solicitat rambursarea banilor, dar contrabandistul s-a dovedit a fi un escroc. În prezent, ambii sunt în spatele gratiilor pentru faptele comise.

Citeste articol complet

Sursa & Foto Credit- „adevarul.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt colectate automat din fluxul de știri de la Google News, sunt revizuite de echipa noastră de editori și apoi publicate. Așa cum se poate observa, sursa, creditul foto și linkul către articolul complet sunt specificate. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și vom înceta imediat redistribuirea lor.

Reclamații și Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termenii și Condițiile

Related posts

O altă zi cu ceață: Probleme la Aeroportul Salcea, zboruri suspendate, călători între Suceava și Iași

admin

Accident tragic în Arbore: Un individ a fost ucis de un autoturism pe marginea drumului

admin

Explicarea în detaliu a valului recent de aproximativ 2000 de verificări de identitate, peste 1000 de amenzi și 23 de arestări

admin

Leave a Comment