20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Garfield sosise la Iulius Mall Suceava! Copiii sunt invitați la distracție


În mijlocul săptămânii, Garfield va face o apariție la Cinema City din Iulius Mall Suceava, pentru a petrece un timp plin de bucurie alături de fanii săi. Evenimentul va include ședințe foto și interacțiuni amuzante. Mascota iubită va fi prezentă în zona Cinema City de la etajul 1 între 17:00 și 20:00, oferind surâsuri, baloane, premii și sesiuni foto.

De la data de 25 mai, evenimentul „Revenire la Formă” va fi găzduit pe terenul de fotbal din Iulius Mall, oferind activități de fitness menite să-ți asigure energie pe tot parcursul zilei. De asemenea, în fiecare sâmbătă, copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani sunt invitați să participe la activități creative și recreative în zona destinată copiilor, între orele 14:00 și 16:00, organizate de cei de la Creativ&Deco.

Citește articolul complet

Sursa și Credit Foto: „www.newsbucovina.ro”

Observație pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, apoi revizuite de editorii noștri înainte de a fi publicate. Sursa, creditul pentru fotografie și link-ul către întregul articol sunt menționate în mod clar. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom elimina imediat.

Reclamații și Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Obținând succes în lumea afacerilor, va deveni un primar eficient.

admin

O persoană a fost descoperită decedată în curtea propriului său locuință din Preutești

admin

Gata de o experiență de neuitat: Vizitarea castelelor din Transilvania!

admin

Leave a Comment