20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

George Simion dorește ca Flutur să se retragă de la conducerea CJ Suceava.


În ziua de luni, 20 mai, a avut loc evenimentul de prezentare a candidaților AUR în Suceava, pe platoul Cetății de Scaun, debutând cu o scenetă ce îl avea în rol principal pe domnitorul Ștefan cel Mare. Membrii și simpatizanții AUR din Suceava au fost prezenți la acțiune, cu un mesaj clar: „schimbarea”. George Simion a evidențiat importanța participării la vot în data de 9 iunie și a făcut un apel către locuitorii Sucevei să sprijine un alt candidat pentru poziția de președinte al Consiliului Județean, cu scopul de a-l învinge pe Gheorghe Flutur. Simion a criticat maniera în care Flutur gestionează județul și a subliniat că AUR a fost împiedicat să organizeze un miting în Cetatea de Scaun a Sucevei și să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. El a îndemnat locuitorii Bucovinei să participe la vot pe 9 iunie pentru a se elibera de președintele curent.

Citesteți articolul complet

Sursa & Foto Credit – „glasulsucevei.ro”

Notificare pentru publicații: Știrile sunt obținute automat din fluxul de știri Google, sunt revizuite de redactorii noștri, apoi publicate. După cum se poate observa, sursa, creditul pentru fotografiile și linkul către articolul integral sunt specificate. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu fie preluate, vă rugăm să ne contactați utilizând adresa de e-mail de mai jos, iar le vom opri imediat.

Reclamații & Rapoarte de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Inaugurarea Grădiniței nr. 1 din Vicovu de Sus (fotografie)

admin

„Viceprimarul din Harșovchi anunță că vor continua lucrările de renovare a treptelor și a aleilor pentru pietoni în funcție de condițiile meteo”

admin

Un locuitor din Fântâna Mare a fost victima unei escrocherii în valoare de 9.000 de euro, efectuată de un individ care s-a dat drept reprezentant al unei instituții bancare.

admin

Leave a Comment