29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Gheorghe Flutur a luat parte la începutul European al Tinerilor Forestieri


Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a implicat în Concursul European al Tinerilor Forestieri, organizat la Liceul Silvic din Câmpulung Moldovenesc, instituție la care a urmat cursuri. Competiția reunește 22 de echipe din 18 țări, care se vor testa în probe practice și tehnice. Participanții vor planta câte 5 tufișuri formând cuvântul „Bucovina” și vor înălța drapelurile țărilor implicate. La eveniment au fost prezenți oficiali din domeniul silviculturii, precum directorul Regiei Pădurilor sau inspectorul școlar general al IȘJ Suceava. Flutur a evocat cu emoție propria sa experiență de forestier și a evidențiat importanța acestei profesii, menționând că mulți indivizi de succes și-au început cariera în această domeniu. Evenimentul oferă o oportunitate de promovare a valorilor silviculturii și a rolului crucial al acestei meserii în progresul comunităților.

Citește articolul complet

Sursa & Credit Foto- „glasulsucevei.ro”

Notificare pentru sursele de știri: Informațiile sunt colectate automat prin intermediul feed-ului Google News, sunt ajustate de către redactorii noștri, apoi sunt publicate. Așa cum se observă, sursa, creditul foto și linkul către articolul integral sunt specificate. Dacă doriți ca materialele dvs. să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom elimina imediat.

Reclamații și Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Foresta Suceava a obținut o victorie cu scorul de 2-0 împotriva echipei CSM Bacău și a preluat prima poziție în clasament.

admin

Femeia din Dărmănești a fost brutalizată de o rudă apropiată

admin

Elicopter SMURD duce ser antiviperin din Suceava la Iași pentru pacient.

admin

Leave a Comment