20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Gheorghe Șoldan își manifestă sprijinul pentru candidatura lui Iulian Petru Chideșa la funcția de primar.


Participând la o întâlnire cu locuitorii din Bălcăuți, Deputatul Gheorghe Șoldan și-a exprimat sprijinul pentru candidatura lui Iulian Petru Chideșa la funcția de primar.

Iulian-Petru Chideșa, care a îndeplinit funcțiile de viceprimar din 2016 și director al Școlii Gimnaziale Bălcăuți, a subliniat în fața celor aproximativ 150 de participanți importanța echipelor eficiente în administrarea comunității. Experiența sa în administrație și viziunea privind dezvoltarea Bălcăuțiului sunt cruciale având în vedere situația dificilă a datoriilor primăriei.

Unul dintre obiectivele lui Iulian este reprezentat de asfaltarea străzilor, extinderea rețelelor de apă și canalizare, implementarea rețelei de gaze naturale, dotarea căminelor culturale, sprijinirea ansamblurilor populare, construcția de baze sportive și achiziția unui microbuz școlar. Accesarea fondurilor europene și guvernamentale este imperativă pentru realizarea acestor proiecte.

Deputatul Gheorghe Șoldan a arătat încredere în abilitățile lui Iulian-Petru Chideșa de a moderniza Bălcăuțiul și a evidențiat importanța dezvoltării fiecărei localități pentru avansul județului.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit Foto: „glasulsucevei.ro”

Nota pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de către redactorii noștri și apoi publicate. Este menționată sursa, creditul foto și linkul către articolul complet. Dacă doriți să nu vă mai fie preluate articolele, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail indicată mai jos, și vom înceta preluarea acestora.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Modernizarea infrastructurii pe o stradă dintr-un cartier al Sucevei.

admin

O surpriză mare va veni peste câteva luni pentru locuitorii judeţului.

admin

Atleta din Dorna, Claudia Costiuc, calificată pentru Campionatul Mondial U20 din Lima

admin

Leave a Comment