20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Liberalii au reușit să atragă atenția publică asupra Văii Dornei


Șeful PNL Suceava și președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întors marți la Valea Dornei pentru a sprijini campania electorală a candidatului liberal, Marius Rîpan. Flutur a fost însoțit de primarul Ilie Boncheș și de alte persoane care îl susțin, interactuând cu localnicii din cartierul Negrești.

În timpul dialogului desfășurat cu peste 170 de persoane participante, Flutur a evidențiat succesele administrației locale conduse de liberali, cum ar fi extinderea infrastructurii apei, canalizării și gazelor naturale, modernizarea unităților de învățământ și asfaltarea unor drumuri, precum și restaurarea Cazinoului Băilor. Flutur a criticat partea opusă, afirmând că aceasta a încetinit progresul orașului, în timp ce liberalii au transformat Valea Dornei într-o stațiune turistică contemporană. Astfel, localnicii sunt încurajați să-l voteze pe Marius Rîpan pentru a continua această direcție de dezvoltare și modernizare.

Citesteți articolul complet

Sursa & Fotografie Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate în mod automat din feed-ul Google News, fiind revizuite de redactorii noștri și apoi publicate. Așa cum veți observa, sursa este specificată, precum și creditul fotografic și link-ul către întregul articol. Dacă nu doriți ca materialele dvs. să mai fie folosite, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom elimina de îndată.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Casa de Cultură din Poiana Stampei a fost plină de spectatori pentru spectacolul de Crăciun

admin

Avertismente meteorologice pentru ninsoare și viscol în județul Suceava

admin

Modernizarea sau reabilitarea mai multor drumuri județene care se conectează la autostrăzile A7 și A8. Flutur: „De acum poți ajunge rapid la o autostradă din orice parte a județului!”

admin

Leave a Comment