29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
National

El sprijină pe Clotilde Armand așa cum a făcut cu Elena Udrea. El devine o victimă a userismului


Jurnalistul Ion Cristoiu a emis o opinie critică în care menționează că Traian Băsescu, fostul președinte al României, a schimbat susținerea sa de la Elena Udrea la Clotilde Armand.

Declarațiile lui Ion Cristoiu au venit în urma unei emisiuni de la România TV, în care Băsescu a laudat-o pe Clotilde Armand în contextul scandalului cu Romprest.

Iată opinia exprimată de Cristoiu pe blogul său:

„La România TV a făcut-o praf pe Gabiela Firea și l-a ridicat în slăvi pe Nicușor Dan. Nu a realizat o analiză, ci pur și simplu a distrus. Dar elementul surprinzător a fost schimbarea susținerii către Clotilde Armand. Iată cum interpretează reprezentantul userist situația legată de Clotilde Armand”:

Traian Băsescu, la România TV: „Locuiesc în Sectorul 1, unde mediul este curat! Atunci când a avut loc scandalul legat de compania de salubrizare, a refuzat să execute contractul pentru că era implicat un furt la buget. Ar trebui să fie susținută dacă locuitorii Bucureștiului au înțeles situația, iar acum, în Sectorul 1, curățenia se face inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. A făcut bine că nu a permis ca cetățenii Sectorului 1 să fie exploatați timp de încă 50 de ani”.

Ion Cristoiu afirmă că

„Este admirabil faptul că domnul Băsescu sprijină o femeie. Acum nouă ani, sprijinea din tot sufletul o altă femeie. Elena Udrea se află în închisoare pentru că există indivizi useriști pe pământ românesc, iar unul dintre reprezentanții lor, Laura Codruța Kovesi, a fost cea care a determinat arestarea Elenei Udrea. Aceasta nu a luat mită doar pentru ea. Traian Băsescu devine o victimă a userismului. Femeia aceea micuță care conduce CNSAS și care l-a turnat pe Băsescu este reprezentanta USR”.

Află mai multe – Sursa Google News

Related posts

Nemții de la Continental fac o nouă fabrică în România

admin

Care este motivul real pentru care austriecii blochează accesul României în Schengen? (Analiză)

admin

Cum ar putea afecta România o decizie luată de CEDO în cazul Rusiei: „Societatea evoluează încontinuu, dar legea și cei care fac legea rămân în urmă”

admin

Leave a Comment