20 C
Suceava
iulie 20, 2024
National

Pare a fi nemulțumit! Te urmăresc 50 de susținători


Analizând situația, Miron Mitrea anunță că actualul edil al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei, ceea ce va marca sfârșitul activității sale politice. Previziunile lui Mitrea sunt prezentate la Realitatea TV, post de televiziune cu care Piedone se află într-un conflict deschis.

Potrivit lui Mitrea, Piedone nu face față presiunilor specifice campaniei electorale și trebuia să se retragă

„Cristi Popescu a fost luat prin surprindere de intrarea în scenă a Gabrielei Firea și a lui Sebastian Burdjua și nu mai reușește să își gestioneze campania. Existau diverse dezbateri când Gabi a intrat în joc. Îl cunosc de mult timp pe Cristi Piedone, însă acum se află într-o stare de dezechilibru, conștient că a pierdut campania. Cred că este o greșeală, deoarece nu face decât să scadă în preferințele electoratului. Astăzi, Piedone, care inițial concura cu Nicușor Dan, cred că va lupta abia pentru locul 3. Pare a fi nemulțumit. Jurnaliștii nu sunt mereu plăcuți, uneori sunt insolenți. Dar aceasta este meseria lor, dacă nu înțelegi că acel individ nu are nimic cu tine, este grav. Jurnaliștii trebuie să obțină informații de la politicieni, ceea ce face parte din activitatea lor.

Te urmăresc 50 de susținători și acuzi o jurnalistă de 50 kg că te-a abuzat!

Dacă nu ai curaj pentru astfel de situații, nu știu dacă poți rezista în politică. El, totuși, se descurcă în politică, însă se situează doar pe locul 4, iar acest lucru l-a nemulțumit. Dacă a ajuns să își implice și fiul în campanie, este o prostie să dai în judecată un jurnalist că te-a afectat, tu care erai înconjurat de 50 de susținători. Își compromite șansele și la Sectorul 5. Va pierde cu siguranță Bucureștiul, va pierde și Sectorul 5, cu o probabilitate de 90%, și se va retrage din politică. Am mai întâlnit situații asemănătoare. Piedone a desfășurat o campanie decentă, însă când a intrat Firea nu a înțeles că ar fi trebuit să se retragă”, a afirmat Miron Mitrea.

 

Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

ce au început să facă românii de la graniță, ce avantaje au

admin

Impozitul care se mărește cu până la 500% începând cu 1 ianuarie. Anunț pentru deținătorii de proprietăți imobiliare din România

admin

Ionuţ Dumitru a identificat problema serioasă de pe piaţa muncii: Avem abuz de pensii speciale la vârste foarte mici

admin

Leave a Comment