29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Eveniment grav într-o companie din Șcheia: Șofer decedat în sediul firmei


Un individ în vârstă de 41 de ani, angajat al unei organizații de distribuție din Ilișești, a fost descoperit fără viață la locul de muncă, în jurul birourilor. În cursul programului de lucru, individul a avut parte de un episod medical care a dus la moartea sa. Deși o echipă de ambulanță s-a mobilizat prompt și a încercat manevrele de reanimare, acesta nu a mai putut fi adus înapoi la viață.

Conform informațiilor preliminare, individul activa în cadrul firmei de distribuție cu sediul pe strada Vămii din Șcheia și își desfășura activitatea pe postul de șofer. Apropiații individului au menționat că acesta avea antecedente legate de probleme cardiace și hipertensiune arterială, dar nu se afla sub tratament medical.

Autoritățile au inițiat o anchetă penală pentru a elucida cauza exactă a decesului, incluzând acuzații de „ucidere din culpă”, „neadoptarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „neprespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.

Citiți articolul complet

Sursă & Credit Foto- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt extrase automat din feed-ul Google News, sunt editate de echipa noastră de redactori și apoi publicate. După cum observați, sursa este menționată, la fel și creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca materialele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom suspenda imediat.

Reclamații și Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Primarul Lungu oferă sprijin financiar pentru lăcașele de cult din Suceava

admin

Recital gratuit cu muzici militare în parcul din Suceava

admin

Un funcționar vamal din Siret va fi judecat pentru introducerea ilegală a tutunului

admin

Leave a Comment