20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Candidatul Partidului Social Democrat la șefia Consiliului Județean Suceava a discutat cu locuitorii din Câmpulung Moldovenesc


Deputatul Gheorghe Șoldan, reprezentantul Partidului Social Democrat în cursa pentru președinția CJ Suceava, s-a întâlnit cu comunitatea din Câmpulung Moldovenesc pentru a dialoga despre planul lor de dezvoltare a județului. Alături de colegi din PSD, Șoldan a interacționat cu zeci de rezidenți locali și a distribuit materiale informative în acest sens. De asemenea, a fost prezent și Posa Adrian, concurentul PSD pentru postul de primar al orașului, un specialist în domeniul mineritului cu o bogată experiență la Compania Națională a Uraniului. Adrian vizează modernizarea rețelei de drumuri, a sectorului educațional și sportiv, îmbunătățirea serviciilor medicale și publice, precum și sprijinirea afacerilor locale pentru mandatul 2024-2028. Deputatul a transmis că a fost impresionat de dorința mulțimii de a vedea schimbări și de încrederea pe care o au în echipa lor. Ziua de 9 iunie a fost desemnată „Ziua Schimbării”.

Citește articolul complet

Sursa & Credit foto: „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul de știri Google News, sunt revizuite de redactorii noștri și apoi publicate. Așa cum se poate observa, sursa, creditul foto și linkul către articolul complet sunt specificate. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom elimina imediat.

Reclamații & Raportare Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Demolarea garajelor de pe strada Ștefan Tomșa și construirea unei parcări supraterane

admin

Judecătoarea de la Suceava, surprinsă consumând substanțe interzise, rămâne în detenție.

admin

Ocuparea orașului București de către trupele germane în cadrul Primului Război Mondial

admin

Leave a Comment