20 C
Suceava
iulie 20, 2024
National

Mama criminalului de 16 ani susține că victima nu a căzut de la pumni, ci s-a împiedicat


Incidentul de la Crângași a stârnit o reacție puternică în întreaga țară, iar acum familia agresorilor șochează cu afirmații scandalroase. Rudele tinerilor violenți continuă să sfideze opinia publică!

Mama băiatului de 16 ani acuzat de crimă susține acum că victima nu a căzut din cauza agresiunii, ci pentru că s-ar fi împiedicat când fugea. Trebuie menționat că acum o săptămână, un bărbat de 46 de ani a fost bătut fatal de doi adolescenți pe stradă.

Mama băiatului de 16 ani care a fost implicat în această crimă face noi dezvăluiri șocante. Ea este de părere că fiul ei este nevinovat și spune că victimei nu i s-a întâmplat nimic din cauza agresiunii, ci s-a prăbușit deoarece s-a împiedicat.

„În timp ce încerca să fugă de el pe trecerea de pietoni, bărbatul s-a împiedicat, a căzut cu fața în jos, iar atunci acești copii l-au lovit”, a declarat femeia conform realitatea.net.

Mama mai adaugă că fiul său doar s-a apărat de bărbatul de 46 de ani

Ea mai susține că fiul ei a reacționat doar ca răspuns la agresiunea inițială a bărbatului de 46 de ani, care ar fi încercat să îl atace cu o șurubelniță. Mama suspectului cere ca adevărul să iasă la iveală în acest caz.

„Băiatul meu nu l-a cunoscut pe acel domn anterior, a fost prima dată când l-a văzut. El s-a confruntat direct cu el, s-a apărat, l-a împins. Copilul a fugit, iar bărbatul a continuat să îl urmărească cu șurubelnița pe tot parcursul parcului Crângași. De aceea solicit instalarea camerelor de supraveghere pentru a clarifica situația”, a mai adăugat femeia.

Bărbatul de 46 de ani a decedat acum o săptămână, după ce a fost brutal bătut de doi tineri pe stradă, în apropierea parcului Crângași. Totul a pornit de la un conflict în care era implicată fiica vitregă a victimei. Cei doi agresori se află acum în arest preventiv pentru 30 de zile și riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare dacă vor fi găsiți vinovați.

Află mai multe – Sursa Google News

Related posts

Este informația momentului în România! Raed Arafat a făcut anunțul chiar acum: Procesul este în curs – CAPITAL

admin

Tradiția vie într-o regiune românească

admin

Ambasadorul SUA, Kathleen Kavalec, cuvinte de laudă la adresa României. „Dovedeşte lumii că îşi realizează potenţialul!”

admin

Leave a Comment