20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Deputatul Balan despre transformarea judetului Suceava intr-un centru economic


Reprezentantul Partidului Național Liberal din Suceava, Ioan Balan, a solicitat ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului informații privind acțiunile întreprinse pentru încurajarea investițiilor private în regiunea Suceava, indiferent dacă sunt naționale sau străine. A evidențiat rolul crucial al administrației locale și județene în progresul economic al Bucovinei, precum și eforturile coaliției de guvernare de a dezvolta o rețea de transport eficientă.

De asemenea, deputatul a adus în discuție importanța județului Suceava în susținerea operațiunilor umanitare și comerciale către Ucraina, menționând că va juca un rol esențial în refacerea acestei țări, un proces aflat în planificare la nivelul Uniunii Europene. Balan a solicitat informații despre strategia pentru regiunea Bucovinei și despre posibilitatea de a oferi subvenții investitorilor care doresc să dezvolte capacități de producție în județele de la granița cu Ucraina.

Citiți articolul integral

Sursa & Foto Credit: „glasulsucevei.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt extrase automat din fluxul de știri Google News, revizuite de editorii noștri, și apoi publicate. Cum observați, sunt specificate sursa, creditul fotografiei și linkul către textul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email indicată mai jos, și vom opri imediat procesul.

Plângeri și Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

O adolescentă a solicitat avort la Serviciul de Urgență, provocând emoție personalului medical

admin

Eveniment rutier grav pe traseul Marginea – Sucevița: șoferul a suferit leziuni în urma coliziunii cu un arbore de pe marginea drumului.

admin

Bărbat decedat după ce s-a înecat cu cârnat pe terasă magazin.

admin

Leave a Comment