20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Editura de la UAIC a fost reprezentată la Târgul de Carte din Salonic


Editura din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a luat parte pentru prima oară la un eveniment de promovare a cărților în afara granițelor patriei, întrucât a fost prezentă la „Târgul Internațional de Carte de la Salonic” din Grecia, ediția a 20-a, desfășurată în intervalul 16-19 mai 2024. Această implicare a fost realizată cu sprijinul oferit de Ministerul Culturii din România și de Uniunea Elene, sub înaltul patronaj al Excelenței Sale, Președintele Republicii Elene, Katerina SAKELLAROPOULOU.

Evenimentul a fost caracterizat de lansări și prezentări de lucrări tipărite, dezbateri și dialoguri cu vizitatorii prezenți. Agenda a cuprins și activități privind schimburile culturale dintre eleni și români la nivel academic, evidențiind succesul proiectelor de cercetare gestionate de Editura UAIC. Inițiativele prezentate au fost primite cu apreciere de către audiența elenă și diaspora românească, contribuind la consolidarea relațiilor academice și culturale dintre cele două state.

Aflați detalii la acest link

Sursa și Fotografie cu drepturi de autor – portalul „www.svnews.ro”

Notificare pentru cititori: Aspecte din știrile furnizate sunt importate automat din fluxul Google News, după care sunt reevaluate de redactorii noștri și apoi publicate. Cum se poate observa, sursa este clar specificată, alături de creditul pentru imagini și linkul către textul integral al articolului. Dacă doriți să nu mai reapară articolele dvs. pe platforma noastră, vă rugăm să ne contactați la adresa electronică de mai jos, și ne vom conforma imediat.

Reclamații și rapoarte despre informații
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile de utilizare

Related posts

Inflația nu afectează Crăciunul, dar românii caută reduceri și oferte.

admin

„Debut în Moldova al unui nou lanț de magazine cu prețuri mici care pătrunde cu energie în România, comercializând produse începând de la 1 leu”

admin

Eveniment tragic în Suceava: Pierdere de vieți în urma impactului dintre un Mercedes și un tractor cu plug

admin

Leave a Comment