29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Gheorghe Apetrii, adversarul PSD care concurează pentru funcția de primar al Vatra Dornei, se angajează să revigoreze resortul.


Gheorghe Apetrii, contracandidatul PSD la conducerea primăriei Vatra Dornei, propune o serie de inițiative pentru revitalizarea localității. În planurile sale se află curățarea extensivă a municipiului, reabilitarea rigolelor și a trotuarelor, amenajarea zonelor verzi și implementarea unor treceri de pietoni inteligente. De asemenea, se dorește instituirea sensurilor unice, reglementarea intersecțiilor cu sens giratoriu și securizarea clădirilor abandonate.

Scopul proiectelor menționate este de a îmbunătăți aspectul general al localității și de a garanta siguranța rezidenților. Gheorghe Apetrii subliniază importanța implicării comunității în identificarea și implementarea unor soluții pentru a îmbunătăți calitatea vieții de zi cu zi. Propunerile de proiecte vizează revigorarea Vatra Dornei ca destinație turistică de importanță națională și vor contribui la modernizarea infrastructurii orașului.

Citiți articolul complet

Sursa & Fotografie Credit- „www.svnews.ro”

Notificare pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de editorii noștri, apoi publicate. Așa cum se poate observa, sursa, creditul fotografic și linkul către articolul integral sunt menționate. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și vom întrerupe imediat.

Reclamații și Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Top 5 articole de îmbrăcăminte interioară pentru a-ți sublinia feminitatea

admin

Un țăran a rămas fără motocicletă în timp ce mergea să se întâlnească în Pârteștii de Jos

admin

Primarul Ion Lungu protejat cu simboluri tradiționale la festivitatea pensionarilor din Suceava

admin

Leave a Comment