20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Gheorghe Șoldan, concurentul PSD la conducerea CJ Suceava, apreciază pe primarul Vasile Berariu


Unul dintre membrii Camerei Deputaților, Gheorghe Șoldan, care aspiră la funcția de preşedinte al Consiliului Județean Suceava din partea PSD, s-a făcut remarcat la evenimentul de debut al campaniei primarului Vasile Berariu pentru un nou mandat la Boroaia. El a exprimat admirația sa pentru abordarea eficientă a administrației de către acesta și pentru realizările menționate în comunitate. La conducerea sa, Vasile Berariu a supraviețuit unei perioade de dezvoltare substanțială a comunei Boroaia, datorită proiectelor cum ar fi reamenajarea școlilor, îmbunătățirea infrastructurii rutiere, extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare, dar și construcția unei săli de sport moderne. În plus, primarul a inițiat proiecte strategice pentru viitorul comunității, cum ar fi extinderea rețelei de distribuție a gazului în toate satele. Gheorghe Șoldan a subliniat importanța continuării acestor proiecte pentru prosperitatea fiecăruia dintre satele și orașele din zonă și a afirmat că alături de lideri locali asemănători cu Vasile Berariu, echipele PSD din Suceava sunt determinate să-și atingă scopul de a promova progresul și dezvoltarea în întreg județul.

Accesează întregul articol

Sursa și Autorul Fotografiei – „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul de știri Google și apoi revizuite de redactorii noștri înainte de publicare. Așa cum ați observat, sursa, creditul foto și linkul către articol sunt specificate. Dacă doriți ca articolele dvs. să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail menționată mai jos, iar noi vom stopa acest proces imediat.

Reclamații și Raportări privind Știrile
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

în urma un incendiu devastator care a avut loc într-un sat din județul Vrancea.

admin

Raport despre un grav accident pe un drum din Suceava. Două persoane spitalizate după o coliziune frontală între autovehicule.

admin

Mai mult de 150 de mentori la Conferință despre învățare interactivă

admin

Leave a Comment