20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Lucian Harsovschi este o persoană de încredere și implicată


Diana Ioana Ștefan, în vârstă de 28 de ani, fiziokinetoterapeut, s-a unit cu echipa propusă de candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Suceava, Lucian Harșovschi. Absolventă a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava, a urmat studii la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca și este în prezent implicată în finalizarea un al doilea program de master la Facultatea de Economie, Administratie și Afaceri de la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava. Motivată de aspirația de a sprijini indivizii cu dizabilități și de a îmbunătăți existența lor, a hotărât să se angajeze în domeniul politic alături de Lucian Harșovschi. Candidatul îi mulțumește pentru încrederea acordată și transmite că, împreună cu tinerii activi, au capacitatea să eficientizeze activitățile în beneficiul Sucevei și rezidenților săi. Echipa se concentrează pe metamorfozarea orașului într-un mediu mai ușor accesibil și mai agreabil pentru întreaga populație.

Citește articolul integral

Sursa & Fotografie Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de editorii noștri, apoi publicate. După cum se observă, sursa este specificată, creditul fotografic și linkul către articolul complet. Dacă nu doriți ca materialele dvs. să fie republicate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom elimina imediat.

Plângeri & Raportări de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Restricțiile de circulație în județul Suceava au fost prelungite.

admin

„Ofițerul superior din Suceava, acuzat de curățare de bani în domeniul sănătății”

admin

Judecătorii din Suceava nu au recunoscut condamnarea unui individ pentru agresiune sexuală asupra a 15 copii dată de autoritățile britanice

admin

Leave a Comment