20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Tragedie în locul de parcare de la Fabrică de Rulmenți: Individ ars de viu în autovehicul.


Într-un autoturism parcat la Fabrică de Rulmenți din comuna Șcheia, a avut loc un incendiu de proporții. La locul incidentului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere și echipajul SMURD-TIM (Terapie intensivă mobilă). Flăcările au fost limitate și echipele lucrează pentru a le stinge. Regretabil, un bărbat a fost scos din mașină, prezentând arsuri pe întregul corp și a fost declarat decedat.

Fotografiile realizate în urma tragicului eveniment redau amploarea situației. Cauza incendiului nu a fost încă identificată și organele competente efectuează ancheta. Incidentul lamentabil a fost adus în atenție de ziarul local „Glasul Sucevei”, care a publicat imagini relevante pe platforma sa online.

Această catastrofă servește drept îndemn pentru conștientizarea pericolelor la care ne expunem în situații de urgență și subliniază necesitatea intervenției prompte a echipei specializate în astfel de situații.

Citește întregul articol

Sursa & Credit Foto- „glasulsucevei.ro”

Notificare pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul de știri Google News, sunt restricționate de editorii noștri, apoi publicate. După cum se poate observa, este specificată sursa, creditul fotografic și linkul către articolul complet. Dacă doriți ca materialele dvs. să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, iar noi vom stopa imediat preluarea.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Peste 5.500 de metri cubi de lemn pentru încălzire disponibili la ocoalele silvice Frasin, Solca și Brodina, la prețuri de 150 lei pe metru cub și 260 lei pe metru cub.

admin

Accident tragic în Mălini: un băiat tânăr decedat și altul rănit după ce s-au izbit cu motocicleta de un cap de pod

admin

Primarul Lungu renunță la parcul tehnic și dorește să valorifice terenul pentru industrie

admin

Leave a Comment