20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Începerea lucrărilor de modernizare energetică la Spitalul Județean Suceava


La inițiativa președintelui Consiliului Județean Suceava, dl. Gheorghe Flutur, a fost semnat ordinul pentru demararea lucrărilor de modernizare energetică a Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava în data de 21 mai 2024. Acest proiect de investiție în valoare de 65.726.905,86 RON cu TVA, finanțat prin PNRR, va fi finalizat până în martie 2025 și va include etapele de îmbunătățire a eficienței termice a clădirii, modernizare a sistemului de încălzire și furnizare de apă caldă, actualizarea instalațiilor de iluminat, implementarea sistemelor inteligente de protecție solară pentru sezonul cald, precum și introducerea de soluții alternative pentru producerea energiei electrice și termice destinate consumului intern. Directorul Alexandru Calancea a menționat că această investiție va aduce ombinarea confortului termic pentru pacienți și personalul Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava și va conduce la economii substanțiale la factura de energie electrică și termică.

Citiți articolul complet

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate din feed-ul Google News, sunt revizuite și ajustate de echipa noastră, apoi sunt publicate. Conformat datelor prezentate, sursa și creditul foto sunt specificate, împreună cu linkul către articolul integral. Dacă nu doriți să vi se preia articolele, ne puteți contacta la adresa de email de mai jos, iar noi vom înceta imediat distribuția lor.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Vedeți Termenii si Condițiile

Related posts

Ajutor oferit copiilor din instituțiile DGASPC din partea statului

admin

Au fost păstrate vieţi în urma unei colectări de organe de la un bărbat din Suceava, într-un adevărat maraton al echipei medicale.

admin

96 Medici Oferă Protecție Doctoriței Acuzată Că A Primit Atenții De La Zeci De Pacienți: Au Fost Mici Gestiuri De Recunoștință, Nu șpagă! Ce Le-au Răspuns Judecătorii

admin

Leave a Comment