20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Monden

Experiența nefericită a un cuplu din Cluj-Napoca, după ce a contractat un „expert” pentru lucrări de finisaje interioare în locuința lor


Izbitoare întâmplare a unei familii din Cluj-Napoca, după ce a angajat un „specialist” pentru lucrări de finisaje interioare în apartament! Nu doar că au rămas fără meseriaș, dar și fără suma investită. Cum s-au trezit cu locuința într-un stadiu neterminat chiar înainte de sărbătoarea Paștelui?

O familie din Cluj-Napoca a rămas fără ajutor și fără banii investiți, după ce au achitat în avans costul lucrărilor pentru apartamentul lor. „Expertul” a abandonat proiectul în prag de Paște și, cu o mare lipsă de scrupule, le-a transmis rezidenților o imagine demonstrând că „are destui bani”.

„Doresc să vă relatez succint povestea cu acest „specialist” în lucrări pentru a…Cancan
Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținut nici drepturi asupra conținutului. Dacă doriți ca știrile dvs. să nu mai fie disponibile pe platforma noastră, vă rugăm să ne contactați la adresa: botosaniexpres@gmail.com

Vezi Termeni și Condiții

Related posts

După moartea Mariei Diana, un alt bărbat a căzut pradă ursului. Animalul l-a atacat în Argeș

admin

Vica Blochina, rezultate fulminante după operația de micșorare a stomacului! Ce riscă totuși blondina: „Pierd controlul”

admin

Top 5 celebrități care au surprins la Premiile Oscar! Cele mai inedite costume. John Cena, fără haine pe scenă

admin

Leave a Comment