20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Intâlnirea dintre Gheorghe Flutur și primarul Bogdan Loghin cu locuitorii din Rădăuți a fost marcată de aprecierea investițiilor


În cartierul Capra Neagră, Președintele Gheorghe Flutur a dialogat cu localnicii pentru a identifica problemele existente, printre care se numără nevoia de fonduri pentru izolarea termică a clădirilor și crearea de trasee sigure pentru copii. Oamenii au recunoscut eforturile primarului Bogdan Loghin de a dezvolta zone de recreere în cartier. Mai apoi, s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Toloaca de Jos, unde primarul a transformat un teren abandonat într-un spațiu de joacă și a construit un teren de sport. Potențialul mare al zonei a fost subliniat de președintele Flutur, evidențiind eforturile primarului Loghin în ceea ce privește infrastructura locală. De asemenea, cei doi oficiali au inspectat blocurile din cartierul Mihai Viteazul, unde se lucrează la asfaltarea căilor de acces și la amenajarea de locuri de parcare, întâlnirile oferind oportunitatea de a identifica și soluționa problemele reale ale comunității din Rădăuți.

Citiți articolul complet

Sursa & Credit Foto- „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt revizuite de redactorii noștri și apoi publicate. Așa cum se observă, sursa, creditul foto și linkul către articolul integral sunt menționate. Dacă doriți ca articolele să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și vom înceta imediat.

Reclamații & Raportări Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Gheorghe Șoldan, cel mai tânăr președinte al Consiliului Județean Suceava.

admin

Vederea noastră nu poate atinge nici lumina de la soare, nici întunericul de la moarte.

admin

Reprezentanta PSD Suceava la întâlnirea socialiștilor europeni: „O Europă unită, solidară, corectă și echitabilă”

admin

Leave a Comment