20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Racolarea de traficanți de droguri capturați de poliție în Vatra Dornei


La data de 23 mai 2024, forțele de ordine din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, alături de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava, au efectuat anchete referitoare la un caz penal ce viza săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deosebit de periculoase. Conform investigațiilor desfășurate, mai multe persoane din Vatra Dornei ar fi procurat substanțe interzise din Bistrița-Năsăud și Cluj, ulterior comercializându-le. Acestea ar fi fost implicate în posesia și distribuirea canabisului, a 2-MMC-ului și a 3-CMC-ului pe durata investigațiilor. În acea zi, au fost autorizate 18 percheziții la domiciliu și 23 mandate de aducere. Interogatoriile vor avea loc la sediul DIICOT Suceava, cu colaborarea unor unități de poliție și jandarmerie din mai multe județe. Procesul penal va decurge conform prevederilor Codului de procedură penală, cu respectarea prezumției de nevinovăție.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt modificate de echipa noastră de redactori și apoi publicate. Este indicată sursa, creditul foto și linkul către articolul original. Dacă doriți să nu mai fie preluate articolele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și vom înceta imediat.

Reclamații & Raportări de știri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Transport neautorizat de lemn oprit de forțele de ordine în Dărmănești

admin

Ion Lungu împiedică edificarea unui bloc pe Zamca și nu este conștient de perchezițiile la întreprinderea și angajații din urbanism

admin

Inițiativă fără precedent la spitalul din Botoșani: Cursuri de relaționare pentru studenții de la Medicină – dezvăluiri în raportul special al Comisiei Europene.

admin

Leave a Comment