20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Primarul Bogdan Loghin a reușit realizări notabile în timpul mandatului său


Liderul PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a avut o întâlnire cu alegătorii la Rădăuți alături de primarul liberal Bogdan Loghin. În apropierea Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi”, în zona Capra Neagră, Flutur a purtat discuții cu localnicii despre preocupările acestora și despre inițiativele pe care și le doresc să vadă implementate în comunitate. În cadrul aceluiași cartier, a fost amenajată o mică piață cu zone de relaxare, mese de șah, facilități recreative și zone verzi.

Mai apoi, cei doi reprezentanți politici au făcut o vizită în cartierul Toloaca de Jos, unde primarul Loghin a transformat un spațiu viran într-un loc de joacă pentru copii și a creat un teren de sport. Rezidenții au apreciat eforturile echipei liberale și au fost încântați de investițiile realizate. Flutur a subliniat că împreună cu Loghin, au obținut progrese semnificative în progresul orașului, incluzând extinderea rețelei de apă și canalizare, asfaltarea străzilor și modernizarea infrastructurii școlare. În final, cei doi politicieni au mers în cartierul Mihai Viteazul, inspectând lucrările de asfaltare a drumurilor și a spațiilor din vecinătatea blocurilor. Comunitatea a recunoscut angajamentul depus și a cerut sprijin pentru alte proiecte locale. Flutur a apreciat implicarea primarului Loghin în progresul comunității și a evidențiat importanța colaborării dintre administrația locală și cea județeană pentru remedierea dificultăților.

Citește articolul complet

Sursa & Credit Foto- „www.newsbucovina.ro”

Notificare pentru publicații: Articolele sunt preluate automat din fluxul Google News, sunt redactate de echipa noastră editorială și apoi publicate. Așa cum observați, sursa, creditul foto și linkul către versiunea integrală a articolului sunt specificate. Dacă doriți oprirea preluării articolelor dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, iar noi vom interveni imediat.

Plângeri & Raportări de știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Peste 40 de elevi de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” participă la etapele naționale ale olimpiadelor școlare.

admin

Păsările din Suceava, experte în construirea locuințelor elegante, impozante.

admin

Jacob Grimm, scriitorul celebru al poveștilor, s-a născut în anul 1785.

admin

Leave a Comment