20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Alegerea Editorilor

Adjunctul primarului din Frumușica, Nelu Cuibar, aspirant la funcția de Edil, le solicită Locuitorilor să participe la un eveniment de socializare

Viceprimarul din Comuna Frumușica, care și-a declarat recent intenția de a candida pentru funcția de primar a localității, organizează o întâlnire de socializare pentru locuitorii comunei. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 mai 2024, începând cu ora 17:00, la Căminul Cultural Frumușica.

Într-un comunicat adresat rezidenților comunei, viceprimarul a evidențiat importanța acestei întâlniri, menționând prezența unor figuri importante din conducerea Partidului Social Democrat (PSD). Printre cei invitați se numără deputatul Marius Constantin Budăi, președinta Consiliului Județean Botoșani, Doina Elena Federovici, senatorul Lucian Trufin, deputații Dan Șlincu și Alexandru Huțu, consilierul județean Patrauceanu Constantin, precum și consilierul județean Galan Gabriel.

De asemenea, echipa de tineret din cadrul PSD Botoșani va fi prezentă la eveniment, contribuind astfel la dinamicitatea și entuziasmul acestei întâlniri. Viceprimarul a transmis invitația cu entuziasm, îndemnând locuitorii să participe în număr cât mai mare pentru a avea ocazia de a dialoga și a interacționa într-un mediu relaxat și prietenos.

„Vă chem să vă alăturați sâmbătă, 25.05.2024, ora 17:00, la Căminul Cultural Frumușica pentru a participa la o întâlnire de socializare cu cetățenii din Comuna Frumușica. Vă aștept cu multă căldură! O zi frumoasă pentru toți!” – a transmis viceprimarul în mesajul său către adepții săi de pe rețelele sociale.

Acest eveniment reprezintă o oportunitate excelentă pentru locuitorii comunei de a discuta direct cu reprezentanții lor și de a-și exprima îngrijorările și sugestiile privind progresul comunității. În plus, această întâlnire oferă o platformă pentru viceprimar să își prezinte viziunea și planurile pentru viitorul comunei, în contextul candidaturii sale pentru funcția de primar.

Locuitorii sunt așteptați cu mult interes la acest eveniment, care promite să fie un moment de referință pentru comunitatea din Frumușica.

Related posts

Conducător auto în stare de ebrietate depistat în trafic de polițiștii botoșăneni

admin

Atac în Maternitate. Personalul medical umilit și amenințat în unitatea unde o tânără de 25 de ani a murit în agonie

admin

VIDEO: Părintele Andrei, în lacrimi la slujba de comemorare de 40 de zile pentru Alexandra Ivanov. ,,Încă așteptam să se facă dreptate”

admin

Leave a Comment