20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Dorim să atragem antreprenori britanici pentru a investi în regiunea Bucovina.


Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a avut o întâlnire joi la Siret cu vice-ambasadoarea Regatului Unit în România, Rebecca Shah. Aceasta a acceptat invitația formulată de președintele CJ Suceava pentru inaugurarea Muzeului de Istorie din Siret și a Memorialului Holocaustului Evreilor din Bucovina.

Pe durata discuției, reprezentanta britanică a exprimat recunoștința pentru invitație, în timp ce domnul Flutur a prezentat câteva sugestii practice. El a subliniat importanța utilizării resurselor financiare și a sprijinului public, menționând că regiunea Suceava și Bucovina ar trebui să devină un centru de investiții în viitorul apropiat.

Totodată, dl. Flutur a menționat planul de a invita oameni de afaceri din Regatul Unit să investească în Bucovina, precum și organizarea unui târg de turism la Londra și participarea comunității dispersate la evenimentele locale. De asemenea, a invitat vice-ambasadoarea britanică să participe la Festivalul Medieval din Suceava, programat să aibă loc în luna august a acestui an.

Citiți articolul integral

Sursa & Foto Credit – „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Informațiile sunt preluate automat din fluxul Google News, sunt editate de către redactorii noștri și apoi publicate. Așa cum se poate observa, sursa, creditul foto și linkul către articolul complet sunt specificate. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos și le vom elimina imediat.

Reclamații și Rapoarte de Știri
contact: medialux85@gmail.com

Consultați Termenii și Condițiile

Related posts

Mulțime de locuitori la sărbătoarea tradițională de iarnă de la Drăgușeni

admin

Eveniment tragic în Suceava: Cinci persoane afectate în urma unui incident în care o mașină a lovit un stâlp de electricitate. Descoperă imagini din locul evenimentului!

admin

Primarii din Partidul Național Liberal (PNL) Suceava primesc întăriri: Gheorghe Lazăr se alătură membrilor partidului liberal din Marginea.

admin

Leave a Comment